БИЖУТА И АКСЕСОАРИ
ПРОДУКТОВА ФОТОГРАФИЯ НА БИЖУТА И АКСЕСОАРИ

SCHMUCK, MÜNZEN UND UHREN

Бижутата – тях търсим най-вече, за да добавим към ежедневието си капка (а защо не и повече!) красота, изящество, декоративност, блясък. Пазаруването на бижута онлайн, както и избирането им по каталог е световна тенденция, затова визуалното им представяне в онлайн магазините се налага да бъде съизмеримо с декоративните им качества. Именно професионалната продуктова фотография ще помогне на избора на клиента, който не вижда бижуто/ аксесоара на живо.

Фотографът Любомир Борисов има дългогодишен опит в снимането както на бижута, така и на часовници – от спортни, през ежедневни, до подчертано екстравагантни и официални. Той работи за различни марки, дизайнери и онлайн магазини (като www.perli.bg , www.selina.bg, www.dornejewelryonline.com, http://guardo-watch.eu, https://macoinsgold.com/bg/ и др.), които отбелязват сериозен ръст в продажбите си.

Фотографът има специализирано студио, в което може да заснеме вашите бижута и кадрите да представят всички достойнства на вашите колиета, гривни, пръстени, брошки, часовници и аксесоари.

Снимането, срокът, броят кадри на всеки продукт, крупността, гледната точка, фона – всичко може да се договори индивидуално, в зависимост от изискванията на клиентите и мястото, на което ще бъдат представяни бижутата (в каталог, реклама, за онлайн магазин и др.).

Дайте възможност на своите часовници и бижута да разкрият пълния си блясък, като изберете професионалния обектив на фото студио “Борисов”.