НЕВИДИМ МАНЕКЕН
ПРОДУКТОВА ФОТОГРАФИЯ НА НЕВИДИМ МАНЕКЕН

Какво е невидим манекен или манекен призрак и защо се препоръчва за онлайн представяне на дрехи?

Вие произвеждате дрехи, внасяте модни облекла и сте решили да ги представите онлайн по най-добрия начин? Сигурно вече сте мислили да използвате избрани манекени, с които да ги снимате. Дори може би вече сте опитвали с известни имена от модния подиум или си имате изкуствени манекени. Но онлайн търговията не е ревю и трябва още нещо. Тук говорим за третия вариант, на който залагат компании, които следят новите тенденции и имат поглед върху изследванията на психологията на онлайн купувачите. Те препоръчват използването на невидим манекен, или както още се нарича – манекен призрак (фантом). Сигурно се сещате за какво става дума – дрехата сякаш е облечена върху съвършено изпълващо я тяло на невидим човек. Представянето ? така не се влияе от чара и физиката на манекена, когото най-често клиентите гледат в очите, все едно там ще прочетат дали на тях ще им стои добре.

Невидимият манекен подчертава всички достойнства на вашите продукти, защото дрехите винаги са му точен размер, виждат се детайлите и са осветени по идеалния начин. Невидимият манекен няма добри и лоши дни, няма весели и минорни настроения – той просто работи безотказно за вас, заедно с опитен фотограф.

Говорейки за манекен призрак, трябва да споделим и още нещо, че заснемането на облекла по този метод и обработването на кадрите след това е малко по-бавно, което определя по-различната цена. Ефектът наистина е поразителен, особено щом погледнете резултатите. С него Вашият електронен магазин ще бъде едно ниво по-високо от конкурентите, ще подчертае качеството на облеклата и материите и ще изтъкне вашата класа.

Нашето фотографско студио предлага професионално заснемане на дрехи и аксесоари с невидим манекен (призрак), като тук можете да видите кои електронни магазини избраха професионалния обектив на Любомир Борисов.