Снимки на ресторанти и хотели, снимки за меню

Снимки на ресторанти и хотели, снимки за меню

Снимки на ресторанти и хотели, снимки за меню

Храната, алкохола и хората са свързани с брачна връзка, която рядко подлежи на разтрогване… Та някои хора пропускат през стомаха си любовта, други – се хранят с обоняние, а трети – просто се хранят… Но, как да изберем своята храна в Интернет, когато не можем да я помиришем и дегустираме с небце и език? Май остава едно сетиво – очите – и там изборът ни се влияе от виртуозността не само на готвача, а и на фотографа. За да избереш нещо хубаво, то трябва да го видиш реалистично. За да могат клиентите ви да взимат винаги правилните кулинарни и алкохолно-коктейлни решения – представете вашето кулинарно изкуство по най-добрия начин.

снимки за меню:

 

6-(2) 1 (5) 1 (1) 1 (8)


Фотографът Любомир Борисов е готов да съдейства и на вас и на клиентите ви – той разполага с екип, техника и опит, за да представи вашето изкуство – в кухнята и на бара.
Защото светлината, кадъра и майсторството на фотографа са най-важни за вашата реклама в Интернет.
Популярният фотограф Любомир Борисов е работил по представянето на храни и напитки на водещи български производители, блюдата на популярни ресторанти, които вече са открили неограничените възможности на интернет-предлагането.

Снимки на ресторанти

1 (6) 1 (24) 1 (5)1 (1)


Покажете най-доброто, на което сте способни, уловено с окото на професионалния обектив на Любо 

Снимки на ресторанти и хотели, снимки за меню

Share